fbpx

SÅDAN BRUGER DU DIN TERAHERTZ FREKVENSTERAPI BLÆSER

Nedenstående er en super simpel oversigt jeg har lavet, så du kan komme i gang med det samme.  HUSK at Terahertz frekvensterapi IKKE er medicinsk udstyr, og på ingen måde erstatter at opsøge sin lægen. Terahertz frekvensterapi blæserne påstår eller garanterer ikke, at kunne helbrede eller kurere noget som helst, og brugen er helt på eget ansvar!

SÅDAN KOMMER DU I GANG

Når man starter med at bruge terahertz blæseren anbefales det:

1) At drikke struktureret vand: blæs (helst ned i) et glas i 30 sekunder. En beholder med 1-2 liter i ca 2 minutter. En beholder med 4-5 liter i ca. 3-4 minutter. Prioriter det, og drik det hver dag. Det anbefales at man ikke bruger plastik beholdere.

2) Drik et glas lunkent/varmt struktureret vand inden du blæser.

3) Start med at blæse på de store meridianbaner, (hænder, fødder osv, se tegningerne) 1 minut hvert sted.

 

Iteracare. Sådan blæser du. frekvensterapi

4) Blæs på de områder af din krop der er udfordret i 5-20 minutter, brug din intuition, eller følg protekollerne.

5) Blæs så varmt du kan, området skal varmes op, men huden må selvfølgelig ikke brænde. Flyt blæseren roligt rundt, så det ikke bliver for varmt.

(læg evt. blæseren på en pude bag dig, så du kan blæse på de områder det er svære at nå)

6) Når du har fundet din rutine, så blæs efter din intuition. Når du blæser, så lig mærke til, om du mærker noget de steder på kroppen hvor du blæser.  Bliv evt. længere det eller de steder du mærker noget.

7) Drik 2 glas lunkent/varmt vand efter du har blæst.

8) Efter du har blæst så undlad at bade i 4 timer. Undgå aircondition, træk, kølige rum.

9) Drik så meget struktureret vand hver dag som du orker, og gerne min 2 liter.

10) Du kan blæse på alt du drikker (ikke kulsyreholdigt). Samt på salat, frugter, grøntsager osv, så find det der er passende for dig.

11) OBS; man må ikke blæse direkte på åbne sår, implantater, men på området rundt om.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

Vær forberedt på, at du kan få detox symptomer det første stykke tid. Det varierer meget fra person til person hvordan det opleves. Det kan være hovedpine, migræne, ondt i maven, tynd mave, svedeture, meget urin, feber osv. Hvis det er for voldsomt, så drik mindre vand, og blæs mindre. Hold en pause et par dage.  Alle jeg kender, har oplevet en eller anden form for detox, der ikke har været alt for slem.  Har du brugt for hjælp til at komme i gang med blæseren, eller et terapiforløb, kan du kontakte mig her. 

FREKVENSTERAPI OG TRAUMEFORLØSNING

For mig er terahertz teknologien et supplement til terapi. Når jeg arbejder med Biologisk Traumeterapi, healer vi traumer i biologien. Vi arbejder på celleplan, og forløser fastlåste strukturer i biologien. Derfor finder jeg terahertz teknologien interessant. Det er 100% min opfattelse, at teknologien kan understøtte kroppens evne til at reparere sig selv. Jeg mener dog ikke at den skal stå alene i fht traumehealing, og derfor opfatter jeg den som et supplement. Når jeg arbejder med fysiske symptomer ud fra den psykosomatiske traumemodel, ser jeg også teknologien som et oplagt supplement. Et supplement der kan bruges hjemme direkte på de berørte steder. Teknologien har i flere tilfælde vist sig at kunne mindske smerter og inflammations tilstande.

Billederne på siden er til inspiration, og ikke en facitlist over punkter der kan blæses på. Billederne er fra en af producenterne af blæserne.

Jeg er altid klar til at svare på dine spørgsmål hvis du kontakter mig.

 

Iteracare. terahertz. hvordan blæser man