fbpx

TERAHERTZ FREKVENSTERAPI

Iteracare. Frekvensterapi
Terahertz frekvensterapi blæsere

Frekvensterapi er en ny teknologi der kom til Danmark i løbet af foråret 2022.

Terahertz frekvenserne resonerer med kroppens celler. Det betyder, at når man påvirker kroppen med terahertz frekvenser så understøtter man kroppens naturlige svingninger. Herved kroppens evne til at helbrede sig selv. Det er altså ikke terahertz frekvenserne der er helbredende. De understøtter kroppens naturlige evne til at helbrede, reparere, forny sig selv.

HVAD KAN TERAHERTZ FREKVENSTERAPI

Det hævdes at terahertz frekvensbølgerne blandt andet styrker restitution, stimulerer cellerne og cellefornyelsen. Virker muskelafslappende og åbner for cirkulation i kroppen. Terahertz frekvensterapi kan lindre smerter, mindske væske ophobninger og mindske inflammationstilstande i kroppen. Terahertz hjælper kroppen med at bekæmpe, nedbryde, udskille usunde celler, og aktiverer samtidig inaktive celler. Terahertz frekvenserne stimulerer meridianbanerne og lymfesystemet. Det forbedrer mikrocirkulationen og kan blødgøre knuder. Terahertz frekvensterapi understøtter en udrensning i kroppen og har en gavnlig effekt på huden. Terahertz kan blandt andet indvirke i forhold allergier, kløe, rødmen, udslet osv.

HVORDAN FUNGERER TERAHERTZ FREKVENSTERAPI

Terahertz frekvensterapi blæseren ligner en lang hårtørrer, og fungerer også sådan. Der er mange modeller, mindre til hjemme brug og store kraftige modeller til klinikker.  De fleste modeller har forskellige indstillinger hvad angår både varme og blæst. Man blæser på kroppen, enten efter nogle protokoller, eller efter sin intuition, eller blot der hvor man har ubehag. Og man kan også vælge bare at bruge blæseren der hvor man har lyst, fordi det er behageligt.

Udover at blæse på kroppen, anbefales det også at man blæser på det vand, og andet væske, man drikker, da det strukturerer vandet. Strukturerer betyder, at vandets molekyler bliver adskilte, og mere lineære i deres struktur. Hvilket gør at kroppen hydreres bedre og optager flere Micro næringsstoffer. Under alle omstændigheder, er det min oplevelse at vandet er blødere og føles mere behageligt i munden. Jeg drikker stort set selv kun det strukturerede vand. Du er velkommen til at kontakte mig, og stille et spørgsmål.

TERAHERTZ TEKNOLOGIEN

Terahertz blæseren benytter terahertz teknologi, quantum energi, negative ioner og optisk kvarts energi i en kombination. Maskinen blæser som en varm hårtørrer. I luftstrømmen er terahertz bølgerne som kan trænge igennem tøj, plastik, hud osv. Terahertz svingningerne kan nå mellem 20 og 30 cm ind i vores krop, hvor de påvirker vores celler. Terahertz bølgerne svinger i samme resonans som cellerne i vores kroppe. Det er disse svingninger der kan understøtte kroppen egen healings proces.

Jeg ser teknologien som en mulig støtteterapi når vi arbejder med fysiske udfordringer. Jeg har på egen krop oplevet en positiv effekt af at bruge maskinen. Frekvensterapi kan understøtte følelsesforløsende terapi,  ligesom lysterapi også kan bruges i forbindelse med traumforløsning.

Terahertz blæseren er utrolig behagelig at bruge. Har man ikke fysiske udfordringer, kan man nyde den ro og afslappethed i kroppen som den giver. Det er ren selvomsorg. Mange spørger om Iteracare/frekvensterapi rent faktisk virker, og det er svært at svare konkret på, men jeg har skrevet om mine oplevelser.

HVORDAN KOMMER DU IGANG MED DIN BLÆSER

Hvis du er interesseret i frekvensterapi kan du prøve blæserne hos mig. Du kan købe en forløb hos mig, hvor du også har en blæser til hjemme brug. Og endelig kan du leje en blæser af mig, eller jeg kan hjælpe dig med at købe en.  Der er forskellige tilgange til blæseren, og forskellige måder at bruge den på. Til inspiration har jeg forsøgt at lave en nem oversigt over hvordan du kommer i gang med at bruge din blæser.  Der findes også mange facebook grupper hvor medlemmer skriver om deres oplevelser med terahertz frekvensterapi blæseren. Facebook fællesskabet frequency wonders danske testemonials er en af de bedre grupper, hvor der deles testemonials og generel info om blæserne fra bruger til bruger.

OBS: For at undgå misforståelser vil jeg slå fast, at terahertz frekvensterapi blæserne IKKE sælges, bruges eller markedsføres som medicinsk udstyr! Og det gælder både mærket Iteracare og modeller fra konkurrerende producenter. Det er ingen erstatning for at søge læge, og de lover ikke at kurere eller helbrede noget som helst! Brugen af terahertz blæseren er 100% på eget ansvar.

KONTAKT MIG

Det er nemt og hurtigt at kontakte mig her på hjemmesiden