fbpx

TERAPI I TRYGGE OMGIVELSER

Skælder du ud på dig selv, og stiller meget høje krav til alt hvad du foretager dig?

Har du svært ved at sove om natten, vågner flere gange og bekymrer dig for fremtiden?

Har du oplevet noget voldsomt, ubehageligt og traumatisk, og bliver du ved opleve episoden for dit indre blik?

Har du fysiske smerter, allergier, udslet som du ikke kan komme af med?

Sidder du fast i den samme problematik gang på gang, bare med nye mennesker?

Terapi kan hjælpe dig med at slippe belastende overbevisninger og mønstrer

Terapi i Brøndby
Brøndby

TERAPI KAN HJÆLPE DIG VIDERE

Kan du kende dig selv i noget af ovenstående? Så er du landet det rigtige sted, hvor du kan få hjælp til at komme videre. Jeg kan hjælpe dig med at afklare hvad der helt konkret generer dig i din hverdag. Og endnu vigtigere, så kan jeg hjælpe dig med at gøre noget ved det! Jeg kan være din detektiv, så vi sammen finder en vej ind til din problem kerne. Måske føler du dig overvældet af problematikker, -så hjælper jeg dig med at skille dem ad. Når vi har skilt problematikkerne ad, vælger vi sammen hvad du skal stille skarpt på, og arbejde med. Jeg kan ikke vælge for dig, men jeg kan hjælpe dig med at sortere i det, og synliggøre hvordan problematikken påvirker dig. Jeg er parat til at hjælpe dig. 

DET DER ER VIGTIGT FOR DIG

Når vi har afklaret hvad det er der er vigtigt for dig at arbejde med, så har jeg overblikket. Jeg guider dig og holder retningen så vi ikke kommer på vildspor. Når vi påbegynder det terapeutiske arbejde, kan der være mange forskellige temaer der melder sig. Når temaerne bliver synlige, kan de alle virke vigtige at arbejde med, og her hjælper jeg igen med at holde retningen. Vi arbejder altid med et fokus ad gangen, da terapien er mest effektiv på denne måde.

Nogle udfordringer kan vi umiddelbart arbejde med første gang. Andre udfordringer kan være så sårbare og følelsesmæssige overvældende, at du ikke kan overskue at gå ind i dem med det samme. Så er det muligt at vi skal arbejde med denne modstand først, inden vi forsigtigt nærmere os selve kernen. Du bestemmer tempoet.

DU ER I CENTRUM HELE VEJEN

Det er altid dig der bestemmer tempoet, du er den eneste der kan mærke om det føles rigtigt og godt. Nogle gange er det de små skridt der er de rigtige. Andre gange er det de store skridt der skal tages. Jeg guider dig hele vejen på en støttende og kærlig måde, men jeg har ingen ambitioner på dine vegne.

Ligegyldigt hvilket tema, hvilken udfordring vi arbejder med, så har vi altid et klart mål. Efter hver session, skal du føle dig rolig i hovedet, fredfyldt i hjertet og let i kroppen. Det er altid målet med følelsesforløsende terapi, betyder at du ikke må gå hjem med en masse kaotiske tanker og uro i kroppen. Du skal ikke føle, at du har fået rippet op i en masse gamle ting, som nu fylder i dig. Det er min oplevelse at det oftest er sådan. Dog kan jeg kan naturligvis ikke garantere dig at det altid er sådan, da vi alle er forskellige. Jeg kan dog garantere dig for at jeg gør mit bedste og jeg støtter og guider dig hele vejen.

VIRKER TERAPIEN & ER DET UNDERSØGT

Terapeutisk tapping, også kaldet EFT emotionel friheds teknik og TFT tankefelt terapi er meget undersøgt. I USA er det godkendt som evidensbaseret terapi og der er lavet mange studier i forhold til blandt andet smerter, fobier og PTSD. Mange af de studier kan findes på EFTuniverse.com.  Det tidligere MYGIND Institute, der underviser i metoden, har ligeledes mange klient testimonials fra Danmark på deres hjemmeside. Biologisk traumeterapi er udviklet af psykologen Grant Mcfetrigde, og der studeres fortsat i metoderne på PeakStates Instituttet i Canada.

KONTAKT MIG

Det er nemt og hurtigt at kontakte mig her på hjemmesiden