fbpx

TERAPI PÅ VESTERBRO I KØBENHAVN

Sidder du fast i uhensigtsmæssige mønstre der hindre dig i at leve frit og autentisk? Gentager du de samme dårlige valg og glemmer du at lytte til dig selv? Har du været udsat for en overvældende, ubehagelig og skræmmende begivenhed? Der kan være mange grunde til at vælge at gå i terapi og prioritere sig selv. Centralt beliggende på Vesterbro i København,  tilbyder jeg individuel terapi der kan hjælpe dig, med at skabe de forandringer du ønsker.

 

Terapi København V

TERAPI I KØBENHAVN MED FOKUS PÅ DINE BEHOV 

Individuel terapi med fokus på dine behov foregår hos mig i København V, eller online, eller i en kombination. Udover samtale terapi, er jeg specialist uddannet i traume terapi, psykosomatik samt følelsesforløsende terapi. Vi tager altid udgangspunkt i det, der er relevant for dig her og nu. Det der fylder i dig og besværliggør din hverdag, i din virkelighed og din oplevelse af verden. Jeg er detektiven, der hjælpe med at stille uddybende og afklarende spørgsmål, og guider dig til at finde svarene. Oftest findes svarerne i os selv, når vi tør være autentiske og lytte til vores inderste følelser. Et terapeutisk forløb kan hjælpe dig til at slippe fri af begrænsende overbevisninger og ændre gamle mønstre.

TERAPI I KØBENHAVN V ELLER ONLINE

Terapi kan foregå ved fysisk fremmøde på Vesterbro i København eller I Brøndby. Ligeledes tilbyder jeg et terapeutisk forløb online, eller som en kombination af fysisk fremmøde og online. Kombinationen kan i mange tilfælde være den optimale løsning. Jeg garanterer at du får optimalt udbytte af din terapi ligegyldigt om du vælger den ene eller den anden løsning. Har du svært ved at komme til mig, og er du ikke interesseret i online terapi, har jeg i nogle tilfælde mulighed for at komme hos dig, i Københavns området. Traume terapi kan hjælp dig, og din krop, til at give slip på fortidens oplevelser, så du igen kan leve dit liv fuldt ud.

Terapi på Vesterbro i København
Vesterbro

DIN SIKKERHED FOR KVALITET

Psykoterapeut eller terapeut er ikke en beskyttet titel. Derimod er registreret psykoterapeut en beskytte titel der kun må bruges af psykoterapeuter der er registreret hos Foreningen af Danske Psykoterapeuter. Registrerede psykoterapeuter har en 4 årig uddannelse der lever op til krav der er godkendt af styrelsen for patientsikkerhed. Jeg er uddannet hos Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi der lever op til disse krav. Jeg er forpligtet til at overholde etiske regler fra FaDP.