fbpx

JEG HEDDER GERT ANDERSEN

Jeg er registreret psykoterapeut hos foreningen af Danske Psykoterapeuter. Jeg er også uddannet tankefelt terapeut (tapping), METAsundheds-masterterapeut (psykosomatik), transbiologisk traumeterapeut (avanceret traumeterapi)

Hele mit arbejdsliv har jeg haft fornøjelsen af at arbejdet med mennesker. Både voksne og børn, og jeg har blandt andet arbejdet med inklusion, low arousal og 1:1 med børn med særlige behov. Jeg arbejder på nuværende tidspunkt også på en døgninstitution med unge der har det svært i livet.

Jeg er overbevist om at vores krop holder regnskab. Når vi ikke er tro mod os selv, har ufred i livet eller oplever traumatiske begivenheder kan det sætte sig i kroppen. De traumatiske oplevelser vi har i livet, kan sætte sig fast i vores nervesystem, i form af fastlåst energi.

Mange af os bærer rundt på oplevelser fra vores barndom og ungdom. Oplevelser som vi måske ikke engang rigtig kan huske, men som sidder fast i os på det ubevidste plan.

Dette kan komme til udtryk i vores adfærd, via vores overbevisninger eller manifestere sig på forskelligvis i kroppen.

Jeg er også overbevist om at vi kan frigive denne energi, og skabe mindre ubehag, færre smerter, slippe gamle belastende overbevisninger og leve et friere liv med færre begrænsninger og mere glæde. Jeg har oplevet det på egen krop, og set det ske hos andre mange gange.

Jeg vil med glæde hjælpe dig mod et friere liv med mindre ubehag, både fysisk og psykisk.

Under punktet "behandlinger" kan du læse mere om hvad jeg kan tilbyde dig.

Følelsesforløsende terapi

I 2006 blev jeg overfaldet under en rejse til Costa Rica, og troede rent faktisk at jeg ville ende med at dø. Heldigvis slap jeg med "kun" nogle fysiske og psykiske minder i bagagen. En masse traumer som jeg har forsøgt at forstå, forholde mig til, acceptere og ikke mindst tale til døde hos psykologer med ringe effekt. Da jeg første gang var hos en terapeut der brugte Tankefeltterapi og jeg mærkede effekten, da et voldsomt følelsesmæssigt aftryk gav slip i mit nervesystem, var det helt fantastisk og det ændrede helt konkret mit liv. Jeg kan huske at jeg græd af lettelse, og jeg græd flere gange efterfølgende. Det var så overvældende, at noget af frygten i min krop endelig var forsvundet. Jeg fik oplevelsen af, at jeg var på vej til at få mit liv og frihed tilbage.

Gaven/Indsigten

Jeg besluttede mig for, at jeg skulle være registreret psykoterapeut og blandt andet lære tankefeltterapi, METAsundhed og transbiologisk traumeterapi. Den befrielse jeg oplevede, vil jeg give videre og hjælpe andre mennesker med, at befri sig fra deres belastende traumer.
I METAsundhed taler vi meget om indsigten, eller gaven, ved sygdommen/forløbet. Det kan måske virke voldsomt og provokerende at se en sygdom eller ulykke som en gave. Omvendt kan det også give mening til det ellers meningsløse. Min ”gave” i forbindelse med overfaldet er, at jeg dagen forinden havde taget afsked med min nuværende parter. I mit indre havde jeg besluttet, at det var sidste gang vi så hinanden, da det på alle parametre var alt for besværligt med en kæreste fra Costa Rica. Var overfaldet ikke sket, så havde vi efter al sandsynlighed ikke været gift den dag i dag.

Mine overbevisninger

Det er min helt klare overbevisning, at vi ikke behøver at leve resten af vores liv under negativ indflydelse af de traumer vi har oplevet i vores liv. Vi kan tage energien ud af dem, så de ikke længere er aktive. Herefter kan de lagres i vores hjerne, som det de rent faktisk er. Minder. De kan lagres som ”det der skete engang..”

Jeg er overbevist om, at vi alle gør det bedst vi kan i alle situationer. Vi gør vores bedste for at leve det bedste liv vi kan! Ingen vælger et dårligt liv, dårlige vilkår, at være depressive eller konstant at blive overmandet af dårlige minder. Vi har alle hver vores bagage med os og vi besidder alle forskellige ressourcer og handler naturligvis derefter. Så godt som vi overhovedet kan og ud fra de oplevelser og overbevisninger vi har med os. Nogle bærer rundt på meget og andre er sluppet billigere.

Ligegyldigt hvor meget vi bærer rundt på, så behøver det ikke at tynge os resten af livet. Vi kan ikke ændre oplevelserne, sket er sket. MEN, vi kan ændre vores opfattelse af det der skete! Vi kan tage den energi ud af nervesystemet, som bliver ved at sætte vores krop i alarmberedskab. Den energi kan vi i stedet for bruge konstruktivt i vores liv fremadrettet.
”Psykoterapeut” er ikke en beskyttet titel, og alle har lov til at kalde sig psykoterapeut. FaDP er godkendt af sundhedsstyrelsen til at varetage registrerings ordning ”registreret psykoterapeut”, som garanterer at vi som terapeuter har gennemgået helt specifikke uddannelsesmæssige krav.
Læs evt. mere her : https://xn--sundhedsvsenet-8ib.dk/psykoterapeuter-kan-nu-registreres/

KONTAKT MIG

Kontakt mig ved at sende en besked via formularen eller ring til mig for at booke en tid eller høre mere om mine behandlinger

Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, hvad du skal vælge eller hvordan jeg kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til mig.
Det er helt uforpligtende og ganske gratis.


KROPPENHOLDERREGNSKAB.dk

v. Gert Andersen
Ballumgade 3, 3.sal
1753 København V

+45 2624 1636
info@kroppenholderregnskab.dk