fbpx

KONTAKT MIG OG FÅ HJÆLP TIL AT KOMME VIDERE

Terapi på Vesterbro
Vesterbro

Har du smerter i kroppen, som du gerne vil blive klogere på?

Har du tankemylder og svært ved at sove om natten?

Oplever du uro, skænderier og ufred i dit parforhold, eller i din familie?

Er du utilfreds med dig selv, kritiserer du dig selv og har du svært ved at finde din retning i livet?

Bliver du ved at gentage de samme mønstre om og om igen, og forstår du ikke hvorfor?

 

FØLG DIT HJERTE

Nogle udfordringer skyldes traumatiske oplevelser der stadig plager os. Andre udfordringer hænger ofte sammen med måden vi lever vores liv på.  Jeg kan hjælpe dig med at afklare hvad der skal til, for at du kan komme videre. Når vi ikke er helt tro mod os selv, og følger vores hjerte, så reagerer vores krop, og/eller psyke på det. Vi kan få en uhensigtsmæssig adfærd, måske for at undgå noget eller nogen, eller vi finder os i upassende meget. Vi kan få svært ved at sove, eller opleve et mylder af tanker. Vi kan også opleve uforklarlige fysiske symptomer, eller begge dele. I terapien kan der indgå en personlig terapiplan. Terapiplanen synliggør de områder du kan arbejde med i hverdagen. Du kan bruge den som din guide til at følge dit hjerte, i det omfang det passer dig. Du bestemmer selvfølgelig selv om det er rigtigt for dig. Brug kontakt formularen til at kontakte mig, så ringer jeg til dig.

 

DER ER FOKUS PÅ DINE BEHOV

Samtalen er altid udgangspunktet for terapien. Indledningsvis afklarer vi sammen hvilken problematik du vil arbejde med. Nogle gange er det meget tydeligt og andre gange er det svært at finde ind til selve roden. Det er her, jeg er din detektiv, der hjælper dig med at afklare den egentlige problematik.

Kroppen inddrages i det terapeutiske arbejde, da det er her forløsningen sker, i kroppen, snarere end i hovedet.    Med hovedet analyserer vi og forstår vi, men langt de fleste af vores traumer sidder i vores krop, i nervesystemet, og reagerer herfra. Derfor skal vi også tage kontakt til dem i kroppen, og forløse dem her. Det kan vi gøre med følelsesforløsende terapi.

 

KÆRLIG FOKUSERET OPMÆRKSOMHED

Vi skiller altid tingene ad og fokuserer på éen udfordring ad gangen. Tilgangen er specielt effektivt når vi på denne måde er så konkret som mulig. Med kærlig fokuseret opmærksomhed retter vi opmærksomheden mod et område ad gangen. Jo mere du kan fokusere på din udfordring, jo bedre og jo hurtigere kan du forløse den. Min opgave er at få dig til at fokusere så meget som muligt på din udfordring.  Samtidig med at jeg anvender en blid teknik som understøtter forløsningen.

 

NÅR UBEHAGET SLIPPER

Vi et klart mål med hver session. Målet er at frigive ophobet stressenergi fra dit nervesystem, så ubehaget slipper sit tag i dig. Vi arbejder derfor med kroppens kamp/flugt/frys respons, amygdala. Vi om koder den, så den ikke længere behøver at melde alarm til kroppen, når du tænker tilbage på den ubehagelig oplevelse du havde i fortiden.  Vi dæmper simpelthen den følelsesmæssige kobling til oplevelsen. Forstået på den måde, at oplevelsen jo altid vil have fundet sted, og altid vil have været ubehagelig dengang det skete!  Men du bliver ikke længere fanget ind i det følelsesmæssige ubehag på samme måde som før. Ubehaget er forsvundet eller i det mindste nedtonet meget.

Efter terapien kan du forvente at være rolig i hovedet, fredfyldt i hjertet og let i kroppen.

 

 

KONTAKT MIG

Det er nemt og hurtigt at kontakte mig her på hjemmesiden